Mitsubishi Outlander PHEV

Ezen címszó azért lett kiemelve külön is, mivel igen jelentős számú Mitsubishi Outlander PHEV típusú személygépkocsit javítunk.

Szinte azonnal (nagy részben raktárról) tudunk alkatrészt is biztosítani. Eddig egyedüliként megoldottuk az első porvédő gumi cseréjét univerzális gumiharanggal, mely sokkal kedvezőbb árú. Már 2018 óta szereljük és a visszatérő ügyfelek esetén is látható, hogy tartós lesz.

Kiemelt fontosságú ezen típusnál az időszakos ellenőrzések kapcsán az általános vizsgálatokon kívül, hogy a hátsó motortartó bakot ellenőrizzük. Ennek cseréje setén is általunk gyártatott betéttel a gyári ár majd negyedéért adjuk a szükséges alkatrészt.

Ezen típus esetén különösen fontos a klíma rendszer jó állapota, mivel szükség esetén a maghajtó akkumulátor hűtéséről is gondoskodnia kell. A klíma rendszer ellenőrzése évente javasolt. Sajnos típus hibának látszik, hogy 4-6 év után a gyári klíma hűtő szivárog és cseréje elengedhetetlen. Ezt jó minőségű utángyártott hűtővel oldjuk meg, bízva, hogy a gyárinál sokkal hosszabb élettartamú lesz. Műszaki vizsga esetén az elektromos felülvizsgálatot is intézzük.

Kapcsolat
E-mail: m5autoszerviz@gmail.com
Cím: 1186 Budapest Ipacsfa u. 12.
Mobil: +36 20 943 63 87
+36 1 294 5893